CHAOS Music Magazine is een online magazine met een focus op indie, singer-songwriters en alternatieve rock. We beschrijven vooral jonge bands en artiesten.

Hoofdredactie/eindredactie
Florian Baudouin, Susanne van Hooft, Laura Rosierse, Bente van der Zalm

Redactie
Florian Baudouin, Arjen Bloem, Anouck Bosma, Hugo Chirat, Clara Di Croce, Jenn Foster, Evelyne Gorter, Chloe Gudgin, Susanne van Hooft, Jay Landman, Molly Noble, Liz Olyslager, Hadassa Oostindiër, Jacob Parrott, Koen Ruijs, Célia Sachet, Nina de Sanders, Eddy Taatgen, Lucy Tessier, Fabien Trève, Hanna de Vries, Bente van der Zalm, Paul van der Zalm, Ivana van der Zant

Postadres
Oude Leedeweg 94
2641 SH Pijnacker

Ook bij CHAOS?
Denk jij met jouw talent een bijdrage aan CHAOS te kunnen leveren? Heb jij een passie voor (alternatieve) muziek en ben je goed met deadlines? Stuur dan een berichtje met motivatie en portfolio naar info[at]chaosmusicmagazine.nl

CHAOS France

 • Sports Team
  Interview Sports Team

De CHAOS Music Magazine playlist bevat de leukste en meest interessante muziek van dit moment.

2 Replies to “Over CHAOS”

 1. Hi lieve redactie!
  Ik doe het management van Ballarat Bandit een psychedelic indie rock band uit Utrecht. Op 29 november komt onze nieuwe single uit tijdens een The Daily Indie Presents release show in ACU samen met YipRoc en SOUL MASTER. Deze track wordt uitgebracht met een toffe clip en het artwork is ontworpen door Sophia de Geus (45ACIDBABIES/FFOOSS)

  Naar welk emailadres kan ik het persbericht en een uitnodiging voor onze show sturen?

  Hoor het graag!

  Groetjes,
  Emma Schaap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *