Wallace Vanborn – A Scalp For The Tribe
Stiekem hopen we dat bands zich blijven ontwikkelen. Uiteraard moeten ze dan wel gelijke houden met onze eigen smaak en daar wringt hem vaak de schoen. Bij de laatste van Wallace Vanborn hebben we daar gelukkig geen last van. Hoewel het vijf jaar geleden is dat het voorlaatste album uitkwam, klinkt A Scalp For Tribe als een debuut. 
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Tindersticks – No Treasure But Hope
Als dit is wat wonen op een Grieks eiland met je doet, moeten we er misschien allemaal maar gaan wonen. Het opent zintuigen, en laat je uiten wat je op je lever hebt; soms diepzinnig, soms warm en nostalgisch, of geheel zonder gêne bijna oppervlakkig en plastic over de liefde voor naasten en nageslacht.  
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

TOY – Songs of Consumption
Songs of Consumption is een verzameling van acht liedjes die TOY uit Brighton inspireerden. Van The Stooges, Amanda Lear, Nico, The Troggs, Soft Cell, J.B. Thomas, John Barry en Serge Gainsbourg & Charlotte. Thuis opgenomen. Het klinkt als lo-fi electro, minimalistisch, vaak te vlak en vals gezongen met een blikkerige reverb er overheen. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Black Leather Jacket – Tranquillizer
Al bij de eerste openingsnoten van Tranquillizer weten we wat voor album dit gaat worden; Rock en Roll zonder gedoe. Scheurende gitaren en een drumbeat zijn voor Black Leather Jacket meer dan genoeg. Voeg daar nog een paar scherpe teksten met kritiek op de maatschappij aan toe en je hebt een prima punkalbum.
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:
Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 46 zijn dit:

Oh Wonder – I Wish I Never Met You
Genre: Alt-pop
FFO: Halsey, Beck

Frank Carter & The Rattlesnakes – Nothing Breaks Like A Heart
Genre: Rock
FFO: Tom Morello, Gallows

Glass Animals – Tokyo Drifting
Genre: Psychedelic pop/ indierock
FFO: Denzel Curry

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.