Holy Fuck – Deleter
Wat een fijne manier om een nieuw jaar te starten. Zo productief is het Canadese viertal niet en dus is het sowieso feest als iets nieuws verschijnt, maar door de jaren heen zijn zij steeds beter in staat om de opwinding live in groeven te vangen. En Deleter is in hun oeuvre in dat opzicht een nieuw hoogtepunt. Absolute sensationele topplaat om in 2020 nachten op weg te dansen.
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Black Lips – Sing in a World That’s Falling Apart
Wie meent dat hij wel weet hoe het koekje kruimelt, krabt zich in het geval van Black Lips beter nog een keer achter de oren. Het vijftal uit Atlanta gooit het muzikaal gezien op Sing in a World That’s Falling Apart namelijk weer eens over een andere boeg. Dit album leunt bijvoorbeeld behoorlijk op country. Zijn de garage-punkrockers dan eindelijk thuis en bevat hun negende studioalbum ten langen leste de muziek die ze het liefst maken? 
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Bombay Bicycle Club – Everything Else Has Gone Wrong
Bombay Bicycle Club leek ondanks de fenomenale vierde plaat, So Long, See You Tomorrow uit 2013 geruisloos uit het muzikale landschap te verdwijnen. Na een hiatus van bijna vijf jaar is de Britse indieband weer terug aan het front met een nieuw album.Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:
Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 3 zijn dit:

deep.sleep – Mathilda
Genre: alternative-indie
FFO: Circa Waves, Sundara Karma, Mayfare

Lizzy Farrall – Addict
Genre: alternative
FFO: Sunsleeper, Hot Milk

Garrat Kato – Breathe It In (ft. Julia Stone)
Genre: folk rock
FFO: Woodlock, Riley Pearce

Bobbi – L’homme de fer
Genre: Poprouge
FFO: Portishead, Donna Summer, Vanessa Paradis

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.

             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *