Undskyld – Smokey
Undskyld heeft goed geluisterd naar klassieke rockbands met een kunstzinnige inslag. De negen nummers ademen een hang naar rockbands uit het verleden die net iets meer deden dan de mogelijkheden binnen vierkwartsmaten uit te putten. Undskyld houdt van het rommelen met maatsoorten, rare tellingen en stevige breaks. Dat maakt de plaat instant interessant om naar te luisteren. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Yard Arms – Sanctuary Lines
Sanctuary Lines, dat vandaag verschijnt, is een verzameling van vier nummers die elk een inkijkje geven in het gevarieerde keuken van Yard Arms. Alle liedjes hebben met elkaar gemeen dat achter de opgewekt klinkende muziek sombere teksten verscholen zitten. Nou ja verscholen, de stem van zanger Villeneuve krijgt de ruimte die het verdient. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:
Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 26 zijn dit:

Nothing But Thieves – Real Love Song
Genre: Alternative Rock
FFO: The Hunna, VANT

Bring Me The Horizon – Parasite Eve
Genre: Alternative Rock
FFO: Sleeping With Sirens, Pierce The Veil

Ziggy Splynt – Tower
Genre: Alternative Rock
FFO: De Staat, The Hazzah

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.