Buzzard Buzzard Buzzard – Non-Stop
Het Britse Buzzard Buzzard Buzzard (BBB) is jong en nieuw in de muziekwereld. Aan de overkant van de Noordzee hebben ze zich aardig in de kijker gespeeld, wat leidde tot een platencontract bij Communion. De band uit Cardiff maakt poprock met een vette knipoog naar de jaren 70.
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

The Jayhawks – XOXO
The Jayhawks hebben niets meer te bewijzen. De band gaat al decennia mee en produceert nog steeds platen vol mooie liedjes ergens tussen alt-country en indie zwevend. Of noem het keigoede indie-liedjes in een country-verpakking met geweldige snerpende gitaarsolo’s.
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Kristin Lash & Jakob Grey – Sleepin’ With the Lights On
Muzikaal zit het goed in elkaar; sobere, maar doeltreffende gitaarklanken van een akoestische of elektrische gitaar vormen de perfecte bodem onder de aangenaam in het gehoor liggende liedjes. Slechts een enkele keer, wordt het gitaarspel aangevuld, zoals in het titelnummer met strijkinstrumenten. 
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:
Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 28 zijn dit:

Sprints – The Cheek
Genre: Garage-punk
FFO: Wolf Alice, Amyl & the Sniffers

Mint – M180
Genre: Rock
FFO: The Blinders, King Nun

Declan McKenna – Daniel, You’re Still a Child
Genre: Indie
FFO: Sea Girls, Circa Waves

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.