BLOXX – Lie Out Loud
BLOXX maakt indiepop in dezelfde hoek als The Amazons en Sea Girls. Het album opent met titelsong ‘Lie Out Loud’, dat een beetje aan Paramore doet denken. ‘Coming Up Short’ en ‘Go Out With You’ borduren hier op voort. Iets pittiger en spannender wordt het met ‘5000 Miles’.
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

The Vices – Good Morning City, Now Let Me Sleep
Sly Smiled Berlin Child’ pakt me direct bij de lurven. Mogelijk komt het omdat ik me aangesproken voel doordat het begint met ‘You, youhoo…’, maar waarschijnlijker is de dat de vrolijke uptempo beat en het prettig samenvallende gitaar- en orgelspel een gevoelige snaar raken.
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Paracetamøl – Behave
Zo enorm lang spelen de jongens van Paracetamøl nog niet met elkaar en toch hebben ze in die korte tijd als een live-reputatie opgebouwd die je met een betonhamer niet meer omkrijgt. Nu wil het wel eens dat ze die energie en dat gevoel maar niet gevangen krijgen in de groeven van een plaat. … dus houden we ons hart vast als we gaan luisteren naar hun debuutplaat Behave.
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:
Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 35 zijn dit:

HEISA – Break
Genre: indie noise
FFO: Tool, Warpaint

Bad Nerves – Electric 88
Genre: powerpop
FFO: Clean Spill, FREAK

45ACIDBABIES – 3 (Walk With Me)
Genre: garagerock
FFO: Korfbal, Iguana Death Cult

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.