De albumrecensies van Declan McKenna, Annie Taylor en Throwing Muses vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we een nieuwe Chaotic Twenty samengesteld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunt en indiemuziek. Drie van deze twintig singles krijgen extra aandacht. Scroll snel door!

Declan McKenna – Zeros
Na het eerste album vol maatschappelijke thema’s, is Declan Mckenna op Zeros doorgegaan met muziek maken met een boodschap, maar deze is nu minder politieke. Hij wil een steentje bijdragen aan de wereld en laten zien dat de jongere generatie niet zo dom is als mensen soms denken.
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Annie Taylor – Sweet Mortality
Na de releases van enkele veelbelovende singles, keken we vol verwachting uit naar het album ‘Sweet Mortality’  van de Zwitserse band Annie Taylor. En hij stelt niet teleur! Al vanaf het begin trappen ze het gaspedaal in met ‘Drive’, een nummer dat je zou kunnen vergelijken met het geluid van ‘Wolf Alice’ .
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

Throwing Muses – Sun Racket
Sun Racket gaat van start op een wijze die we kunnen verwachten van het tegendraadse schrijftalent Hersh. De band zet een thema in dat na een paar seconden hoestend en proestend tot stilstand komt en een totaal ander nummer wordt ingezet.
Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:
Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 36 zijn dit:

CRACKUPS – White Fruit
Genre: indienoise
FFO: HEISA, Viagra Boys

bigfatbig – Milk and Vinegar
Genre: indierock
FFO: Courtney Barnett, The Subways

Dagny – It’s Only A Heartbreak
Genre: indiepop
FFO: Sigrid, LÉON

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.