De albumrecensie van Kiwi Jr. vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we een nieuwe Chaotic Twenty samengesteld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek. Drie van deze twintig singles krijgen extra aandacht. Scroll snel door om te zien welke!

Kiwi Jr. – Cooler Returns

“Het is verbazend hoeveel tekst er in een liedje van ruim twee minuten past. Van Kiwi Jr. verschijnt vandaag ‘Cooler Returns’, de opvolger van het debuutalbum ‘Football Money’ dat in 2019 een wereldwijde re-release kreeg. Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:

Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. In week 3 zijn dit:

Royal Blood – Typhoons

Genre: rock
FFO: The Racontreurs, The Amazons
Luisteren omdat: het nummer klinkt zoals je van Royal Blood gewend bent. Niet echt verrassend dus, maar wel pakkend en strak

Queen’s Pleasure – Panic from Dublin

Genre: garage rock
FFO: Teddy’s Hit, Canshaker Pi
Luisteren omdat: wie is er niet in paniek op dit moment !? Toch klinkt dit nummer alsof de band alles onder controle heeft. 

FuckFuckFuck – Bad Habits

Genre: punk
FFO: The Black Lips, Dirty Fences, ZZZ
Luisteren omdat: we wel wat overdreven energie kunnen gebruiken en ook best ergens tegenaan willen trappen. En omdat het de debuutsingle van deze Amsterdamse band is en we Nederlandse bands graag supporten.

Je vindt deze nummers, samen met andere aanraders, terug in de enige echte CHAOS playlist.