De albumrecensie van Amyl and the Sniffers vind je nu op onze site. Natuurlijk hebben we een nieuwe Chaotic Twenty samengesteld met nieuwe releases van alternatieve rock, postpunk en indiemuziek. Twee van deze twintig singles krijgen extra aandacht. Scroll snel door om te zien welke!

Amyl and the Sniffers -Comfort to me

Amyl and the Sniffers zijn altijd al niks anders geweest dan zichzelf en rauw. Dat is op Comfort to me goed te merken. De band heeft zelf aangegeven dat ze op dit album bewust meer van zichzelf wilden laten zien. De emotie is door het hele album te horen, onze favoriet: ‘Don’t Fence Me In’ en ‘Don’t Need a Cunt (Like You To Love Me)’Lees de volledige recensie door op de afbeelding te klikken.

LUISTER DEZE WEEK:

Elke week licht CHAOS een aantal nummers uit die je absoluut moet luisteren. Deze week zijn dit:

Dehd – Loner (Protomartyr Remix)

Genre:  indie rock
FFO: Protomartyr, Omin, Jay Storm
Luisteren omdat:  dit nummer van het trio uit Chicago een remix is met een vleugje Protomartyr en waarbij de eigenzinnige zang van Emily Kempf intrigerend is en deze samen met subtiele gitaar en strakke ritmes zorgt voor een melancholiek geluid. 

Foxlane – what the hell have we been up to? It makes no sense at all

Genre: indiepop
FFO: Sports Team, Personal Trainer, The Vices
Luisteren omdat: het nummer aan het begin lekker laid back klinkt maar waarbij zanger Guus Timmermanszich gaandeweg prettig druk maakt over waar we in hemelsnaam mee bezig zijn geweest. Bovendien is Foxlane, de  eerste EP van de band, deze week verschenen en gaat de band met POM door het land touren.