Er zijn van die tradities die we heel graag in ere houden. Eén daarvan is (natuurlijk) de Snob 2000 en jij kunt de inhoud meebepalen!

Er is weer een uitgebalanceerde keuzelijst samengesteld. De stembus zal van 19 tot en met 29 november geopend zijn. Stemmen op maximaal twintig liedjes en vijf vrije keuzes kan via www.snob2000.nl of www.ondergewaardeerdeliedjes.nl of www.pinguinradio.com

Vanaf 18 tot en met 31 december zal de integrale uitzending weer via Pinguin radio de ether in geslingerd worden, elke dag tussen 7:00 en 19:00 uur en op 31 december zelfs tot middernacht!

Een belangrijke verandering dit jaar is dat de lijst per dag gepubliceerd wordt; dit om de spanning erin te houden naar de nieuwe nummer 1 (want de ‘oude’ wordt automatisch van deelname uitgesloten). Pas de 31ste zal dus de volledige eindlijst bekend zijn.

De Snob 2000 zal door 24 DJ’s belangeloos gepresenteerd worden zonder gesprekjes met luisteraars, zonder reclames en zonder nieuws. ‘Gewoon’ de muziek, 173 uur lang.

stem snob 2022